ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΥΑ ΜΑΥΡΟΓΕΝΝΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.   
Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018 13:09

Αγία Παρασκευή, 09/03/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ  ΕΥΑ ΜΑΥΡΟΓΕΝΝΗ

ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ  ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΓΚΙΚΑ ΜΑΝΑΛΗ

Κατέπεσε σήμερα 9/3/2018 στο τριμελές πλημμελειοδικείο το χαλκευμένο και ψευδές  κατηγορητήριο του  διαχειριστή  του  μαύρου στην ΕΡΤ  (και άλλων «σκοτεινών» υποθέσεων) Γκίκα  Μάναλη ο οποίος τον Ιούνιο  του 2013 δρούσε  σαν εντολοδόχος ΚΑΙ του Π. Καψή.

Οι συνήγοροι Χρύσα Σαλαβράκου, Γαβριήλ Πελετίδης , Ιγνάτιος Ταγκούλης  ,Αναστάσιος  Κώνστας  που με τους μάρτυρες υπεράσπισης Παναγιώτη  Καλφαγιάννη,  Δημήτρη Τσαλαπάτη,  Χρήστο  Κουτσούκη  και Γιάννη Αμανατίδη, συνέτριψαν  το σαθρό  και χαλκευμένο  κατηγορητήριο  του Μάναλη,  με φυσικό αποτέλεσμα το δικαστήριο να κρίνει όλους τους  αλληλέγγυους  κατηγορούμενους   και τη  συνάδελφο   Εύα Μαυρογένη αθώους από την «κατηγορία» της «παραβίασης και δολιοφθοράς των εγκαταστάσεων  του πομπού της πρώην ΕΡΤ στον Υμηττό» .

Μετά  τις  χειροπέδες, την αστυνομική βία, την άδικη σύλληψη όπως αποδείχτηκε σήμερα  και την τρίχρονη  ψυχική ταλαιπωρία, οι κατηγορούμενοι  Ε. Μαυρογένη, Γ. Χαρίτος, Π. Τακπάλογλου, Ν. Νούσης,  Δ. Λιακόπουλος, Λ. Καραβίδας  και Δ. Παπαδάκη  σήμερα  να νοιώθουν  δικαιωμένοι .

Μελανό σημείο για την  αλληλέγγυα  Δέσποινα  Παπαδάκη  η καταδίκη  της σε 4 και 3 μήνες με αναστολή  για «αντίσταση κατά  της αρχής»  και «απλή σωματική βλάβη» αντίστοιχα. Το «έγκλημά» της  ήταν να σπάσει το χέρι της δίκαια αντιστεκόμενη στο πέρασμα  χειροπέδων δαγκώνοντας  το χέρι  του  γαντοφορεμένου  ασπιδοφόρου ΜΑΤατζή (φυσικά ασκήθηκε έφεση).

Η ΠΟΣΠΕΡΤ νοιώθει για άλλη μια φορά δικαιωμένη αλλά και περήφανη για όλους εκείνους που συστρατεύθηκαν  μαζί της  στον  ανένδοτο αγώνα εναντίον  του  μαύρου και δηλώνει ότι δεν θα αφήσει  κανέναν  αλληλέγγυο ή ενεργό  πολίτη, βορά  σε όλα εκείνα τα  θηρία  που  ήθελαν και θέλουν  να κατασπαράξουν  όποιον   παλεύει για το δίκιο και τη δημοκρατία.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018 13:10
 

Web Hosting by ibiscus