ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.   
Τρίτη, 09 Μάιος 2017 09:50

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι απόγονοι του Γκέμπελς ξαναχτύπησαν

 

Οι γνωστοί κοινοί συκοφάντες που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο ξιφούλκησαν πάλι σήμερα εναντίον της ΕΡΤ.

Καθημερινά οι ίδιοι, τα κόμματα τους και τα φίλια ΜΜΕ προσπαθούν να απαξιώσουν την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της νομίζοντας ότι έτσι κάνουν αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση.

Κύριοι του «μαύρου» σας έχουμε απαντήσει πολλαπλώς και τεκμηριωμένα. Δεν θα σας δώσουμε την ικανοποίηση να ασχοληθούμε με συκοφαντίες που διακινείτε και την δήθεν πολιτική που παράγετε, όταν είσαστε σεις οι ίδιοι της Νέας Δημοκρατίας και των δορυφόρων σας έχετε φέρει το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση και επιβάλατε, λόγω της  ιδεολογίας σας, αυτές τις θανατηφόρες πολιτικές.

Στον κατήφορο χρησιμοποιούμε τα φρένα, σεις όμως δεν "έχετε σώας τας φρένας’’ που δεν διορθώνεται, πώς να σας πάρουμε σοβαρά και που θα σταματήσετε ;

Δεν προτιθέμεθα, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και η κοινωνία, να σας ακολουθήσουν σε αυτόν τον  κατήφορο της κατασυκοφάντησης και της λασπολογίας.

Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι οι εργαζόμενοι αγαπούν, στηρίζουν και αγωνίζονται για την εικόνα και τη λειτουργία της Δημόσιας ΡαδιοΤηλεόρασης, απερίσπαστοι  σε αυτό το καθήκον χωρίς να αποδέχονται κανενός είδους καθοδήγηση.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 09 Μάιος 2017 09:52
 

Web Hosting by ibiscus