Απόφαση Δικαστηρίου για ΠΟΣΠΕΡΤ

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009

Συνάδελφοι,

Στην δικαστική προσφυγή της ΠΑΣΚΕ/ΕΡΤ και της ΔΑΚΕ με αίτημα την ανατροπή των πλειοψηφιών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΣΠΕΡΤ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, διατάσσοντας την παραμονή των υπαρχόντων εκπροσώπων στη θέση τους.

Η απόφαση του δικαστηρίου, μας ισχυροποιεί, αφού υιοθέτησε τις δικές μας θέσεις – δράσεις και όχι αυτές των συναδέλφων της ΠΑΣΚΕ/ΕΡΤ & της ΔΑΚΕ. Τον ισχυρισμό τους, ότι η διορισμένη διοίκηση δεν είχε αρμοδιότητες, το δικαστήριο τον απέρριψε και στην απόφαση του αναφέρεται ότι «η διοριζόμενη προσωρινή διοίκηση έχει τις εξουσίες του τακτικού ΔΣ».

Αντίθετα η προηγούμενη διοίκηση «με αντικαταστατικές ενέργειες δεν μερίμνησε για την έγκαιρη διενέργεια αρχαιρεσιών για ΔΣ και εξελεγκτική επιτροπή …»

Βεβαιώνουμε όλους, ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, για το σύνολο των εργαζομένων στα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Με αυτό το σκεπτικό θα βαδίσουμε ΕΝΩΤΙΚΑ – ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ προς τον τελικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την πραγμάτωση του συνεδρίου της ΠΟΣΠΕΡΤ το συντομότερο δυνατό.