ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΥΠ' ΑΡ. 1 PDF Print E-mail
Written by Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.   
Wednesday, 23 March 2011 11:17

Πάντα ακούμε με προσοχή τους συναδέλφους των ιδιωτικών καναλιών και την κριτική τους που αναμφίβολα(;) είναι πάντα καλόπιστη. Εν προκειμένω επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το σταθμό ΣΚΑΪ, που με περίσσια σπουδή προσπαθεί να μας επαναφέρει στον ίσιο δρόμο, από τον οποίο – κατά τους συντάκτες του – έχουμε ξεφύγει, επειδή η διοίκηση της ΕΡΤ στέλνει συνεργείο για να καλύψει τη σύσκεψη κορυφής της Ε.Ε.

 Είναι απόλυτα εξακριβωμένο, ότι το μόνο για το οποίο κόπτεται ο ΣΚΑΪ, είναι η περικοπή των δαπανών της ΕΡΤ χάριν οικονομίας. Εδώ μπορούμε να διακρίνουμε την ειλικρινή μεταμέλεια του κουμανταδόρου (σήμερα) του ΣΚΑΪ κου Παναγόπουλου, που κατά το παρελθόν ως λαμπρός ηγέτης της ΕΡΤ, χρηματοδοτούσε ασυστόλως και αφρόνως, ρωμαϊκού μεγαλείου άχρηστες φιέστες, οδηγώντας την ΕΡΤ στα σημερινά οικονομικά της χάλια.

 

Όσοι διατείνονται ότι οι επιθέσεις εκ μέρους του ΣΚΑΪ, οφείλονται στην προοπτική μείωσης της τηλεθέασης των άλλων καναλιών (μεταξύ αυτών και του καναλιού του Φαλήρου),  εξ αιτίας των ζωντανών αναμεταδόσεων από την δημόσια τηλεόραση, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστούν ως απαράδεκτοι, υποβολιμαίοι και καταδικαστέοι.

 

Παρακαλούμε λοιπόν ως εργαζόμενοι στη Δημόσια Τηλεόραση, τ’ αφεντικά του ΣΚΑΪ να μας στέλνουν καθημερινά ποιες ειδήσεις θα καλύπτουμε, με πόσες κάμερες, πόσους δημοσιογράφους και με ποιο κόστος.

 

Παρακαλούμε ως εργαζόμενοι στη Δημόσια Τηλεόραση, τ’ αφεντικά του ΣΚΑΪ να θυμίσουν στον Διευθυντή τους, Χρ. Παναγόπουλο, πως η εποχή που αυτός κατασπαταλούσε το δημόσιο χρήμα πέρασε ανεπιστρεπτί, άλλωστε γι’αυτό είναι υπόλογος στην δικαιοσύνη.

 

Παρακαλούμε ως εργαζόμενοι στη Δημόσια Τηλεόραση, τ’ αφεντικά του ΣΚΑΪ να αφήσουν την ΕΡΤ να κάνει τη δουλειά της.

 Δεν έχουμε ανάγκη από προστάτες και καθοδηγητές.

 Αυτά και καλή τηλεθέαση από τις Βρυξέλλες.

Last Updated on Tuesday, 03 May 2011 13:39
 

Web Hosting by ibiscus