ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΥΠ' ΑΡ. 2 PDF Print E-mail
Written by Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.   
Tuesday, 19 April 2011 13:29

‘’ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ…’’

Κύριοι του ΣΚΑΪ,

    Νάστε καλά και να μας κάνετε να χαμογελάμε με όσα φαιδρά λέτε για δήθεν παράνομη απόφαση της ΕΡΤ να εκπέμψει σήμα High Definition (HD). Θα προτιμούσαμε βέβαια να ενημερώνετε την κοινή γνώμη με σοβαρότητα και αλήθειες, σε αντίθεση με όσα ψευδή και καθόλου σοβαρά σεις ισχυρίζεστε.

     Κατά πρώτον πρέπει να πούμε ότι ως εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. και ως εκ τούτου και αυτών της ΕΡΤ, στηρίζουμε σθεναρά την απόφαση της διοίκησής της να προωθήσει την εκπομπή HD από τις συχνότητες της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

    Επιπλέον όμως οφείλουμε – διαφυλάσσοντας την αλήθεια – να πούμε τα πράγματα ως έχουν κι όχι να λέμε ότι μας κατεβαίνει. Η αλήθεια λοιπόν έχει ως εξής.

    Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν της  κοινής υπουργικής απόφασης (Κ.Υ.Α.), συμμετείχατε και ΟΥΔΕΠΟΤΕ θέσατε θέμα, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τo HD. Εάν θέτατε, το πιθανότερο ήταν ότι η άποψή σας δεν θα περνούσε. Έτσι πονηρά σκεπτόμενοι δεν βγάλατε τσιμουδιά, πιστεύοντας ότι μελλοντικά θα μπορούσατε να σπεκουλάρετε (όπως άλλωστε κάνετε τώρα), περί δήθεν παρανομιών της ΕΡΤ. Πονηρός ο Παναγόπουλος. Αλλά όχι έξυπνος. Έτσι όμως ήταν πάντα. Τώρα θα αλλάξει;

     Πού ακούστηκε ότι η ανυπαρξία περιορισμών εξισώνεται με απαγόρευση;

    Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτή η κουτοπόνηρη στάση, σας γελοιοποιεί; Για το καλό σας σταματήστε. Και βάλτε βαθειά στο μυαλό σας, ότι όσο λέτε και κάνετε πράγματα που αφίστανται της κοινής λογικής, τόσο η αναξιοπιστία σας θα μεγαλώνει.

 Αντί να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε το θολό νομικό καθεστώς που διέπει την ημινόμιμη για να μην πούμε ημιπαράνομη λειτουργία σας (αλήθεια τι θα γίνει με την θεσμική κατοχύρωση της χρήσης του φάσματος;), ζητάτε την ισοπεδωτική εξίσωση προς τα κάτω λέγοντας : αφού αδυνατούμε εμείς να εκπέμψουμε HD, να μην εκπέμψει κανένας.

    Κι όλα αυτά στο όνομα της δήθεν ισότητας, του δήθεν υγιούς ανταγωνισμού, της δήθεν ανάπτυξης και τόσων άλλων πομπωδών και εντυπωσιακών, αλλά καθόλου σοβαρών. Άλλωστε είμαστε βέβαιοι πως αν εσείς είχατε τη δυνατότητα εκπομπής HD, θα το κάνατε. Η Διοίκηση της ΕΡΤ κάνει λοιπόν αυτό που θα κάνατε και σεις αν ήσασταν στη θέση της.

    Η διαφορά της είναι ότι αυτή δεν αντέδρασε κουτοπόνηρα, αλά Παναγόπουλος, αλλά προσπαθεί να σας ανταγωνιστεί στα ίσα χωρίς κορώνες για παράνομες εκπομπές κλπ.

     Τέλος προσέξτε. Ο καθοδηγητής σας, σας πάει για χαντάκωμα. Έχει αποδείξει ότι έχει τέτοιες “ικανότητες”. Εμείς τόχουμε αισθανθεί στο πετσί μας. Δεν τόχει σε τίποτα να το ξανακάνει με σας.

Last Updated on Tuesday, 03 May 2011 13:59
 

Web Hosting by ibiscus