ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε. PDF Print E-mail
Written by Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.   
Tuesday, 19 April 2011 13:36

    Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. συμπαραστεκόμενη στα σωματεία μέλη της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. & Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε., προκήρυξε απεργία για όλους τους συναδέλφους των Ιδιωτικών Μ.Μ.Ε. και καλεί όλους τους εργαζόμενους τεχνικούς στα Ιδιωτικά κανάλια να μετάσχουν δυναμικά στην απεργία της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και της Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε., μελών της Π.Ο.Σ.Π.Ε.ΡΤ. (από ώρα 16:00 της Τρίτης 19 Απριλίου έως ώρα 05:00 της Πέμπτης 21 Απριλίου)  που Δίκαια απαιτεί :

             ·        Την υπογραφή ΣΣΕ που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

  • ·        Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν σέβονται τους εργαζόμενους τους και καθυστερούν την καταβολή τους μέχρι και τέσσερις μήνες..
  • ·        Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται.
  • ·        Την ανάκληση και το πάγωμα απολύσεων.
  • ·        Να μπει τέλος στην μαύρη και ανασφάλιστη εργασία και ενοικιαζόμενη εργασία, να διαμορφωθούν ίδιες μισθολογικές και ίδιες εργασιακές - ασφαλιστικές συνθήκες για όλους  τους τεχνικούς  είτε αυτοί εργάζονται σε Κρατικούς είτε σε Ιδιωτικούς  Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, είτε σε Εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικού έργου.
  • ·        Όχι στη μείωση μισθών.

      Η ανάλγητη εργοδοσία (Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε.), συνεπικουρούμενη από τον εργασιακό Μεσαίωνα  που προωθεί η Κυβέρνηση, επιχειρεί να εκθεμελιώσει κάθε εργασιακό δικαίωμα.

 Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει!

 

Συμμετοχή όλων στην Απεργία.

Last Updated on Tuesday, 03 May 2011 14:02
 

Web Hosting by ibiscus