Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ PDF Print E-mail
Written by Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.   
Thursday, 22 March 2018 12:02

Αγία Παρασκευή, 21/03/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ  ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ  ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΩΝ ΥΜΕΤ

 

Χθες η ΠΟΣΠΕΡΤ δια του Π. Καλφαγιάννη βρέθηκε πάλι στο πλευρό των καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών, ως μάρτυρας υπεράσπισης της ενάγουσας Ευαγγελίας Αλεξάκη στη δίκη του κατηγορουμένου αστυνομικού των ΥΜΕΤ. Εκείνου του «λεβέντη»  που  στις  10 Ιουλίου του 2014  αφού  πρώτα τη χτύπησε και την τραυμάτισε, μετά  της έκανε και μήνυση, γεγονός που την ανάγκασε να στραφεί εναντίον  του  μηνύοντάς τον τόσο για ψευδή καταμήνυση όσο και για πρόκληση σωματικής  βλάβης.

Δυστυχώς η δίκη αναβλήθηκε και πάλι για  τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και μάλιστα με μια ιδιαίτερη και πρωτοφανή απόφαση, όπως λένε οι νομικοί, αφού ήδη είχε ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία η οποία διεκόπη λόγω ωραρίου, γεγονός που κατά το νόμο υποχρέωνε το δικαστήριο να ορίσει  συνέχεια  της διαδικασίας. Η διαδικασία της διακοπής θα έπρεπε να οριστεί εντός των επόμενων 15 ημερών.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και τότε και τώρα αλλά και στο μέλλον θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των  καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών αλλά και κάθε άλλου εργαζόμενου  που  παλεύει  για το δίκιο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

Last Updated on Thursday, 22 March 2018 12:03
 

Web Hosting by ibiscus