Skip to main content

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                      

 

       Αγία Παρασκευή, 22/06/2023

 

 

 

Χτες Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ, συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Δημήτρη Μάντζο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, η Πρόεδρος του σωματείου ΠΣΥΠΕΡΤ και ο εκπρόσωπος εργαζομένων Μανώλης Παπανικήτας. Τον εκπρόσωπο τύπου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας Δημήτρη Μάντζο συνόδευαν η υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Ρένα Καρανικολάου, μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Αγίας Παρασκευής, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Διακογιάννης και η Κατερίνα Λάσπα από το γραφείο επικοινωνίας.     

Μέσα σε κλίμα δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων συζητήσαμε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ καθώς και οι εργαζόμενοι της ιδιωτικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας. Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος, η Πρόεδρος του ΠΣΥΠΕΡΤ και ο εκπρόσωπος εργαζομένων ΕΡΤ ανέπτυξαν σειρά θεμάτων που ταλανίζουν τους εργαζόμενους εδώ και χρόνια, όπως μισθολογικά (ΣΣΕ, επεκτασιμότητα), προσλήψεις, συμβάσεις έργου, επίδομα ανθυγιεινό και επικίνδυνο, προϋπηρεσία από τον ιδιωτικό τομέα,  λειτουργία περιφερειακών σταθμών, εξωτερικές μεταδόσεις, μικτές παραγωγές ενημερωτικών εκπομπών και μυθοπλασίας, επαναφορά με ποσόστωση των 400 εργαζομένων στην ιδιωτική τηλεόραση.

Υπήρξε θετική ανταπόκριση από την πλευρά τους.

Ακολούθησε επίσκεψη στους χώρους εργασίας.             

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ