17 NOEMBΡΗ

Η 17η Νοέμβρη δεν ήταν μόνο για μία μέρα”

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

“Η 17η Νοέμβρη δεν ήταν μόνο για μία μέρα!’’ Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την κατάσταση που βιώνουμε!

Αποδεικνύεται από την ανάγκη συλλογικού αγώνα, απέναντι στην επιβολή της ζούγκλας του αθέμιτου επιχειρηματικού ανταγωνισμού, των ατομικών εργασιακών σχέσεων, της  ευελιξίας, της  δραματικής μείωσης των μισθών και των ασφαλιστικών - συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων... Απέναντι στο νέο προαναγγελλόμενο πετσόκομμα των μισθών των εργαζομένων στις Δ.Ε.Κ.Ο. με τελικό ορίζοντα ακόμα και τις μαζικές απολύσεις και τη βίαιη φτωχοποίηση όλων των εργαζομένων και των συνταξιούχων!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η φετινή συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου συνδέεται με τους αγώνες και τα αιτήματα για την αποδέσμευση της χώρας και του λαού μας από το μνημόνιο, για την ακύρωση των κυβερνητικών αντεργατικών πολιτικών και την υπεράσπιση των  συλλογικών συμβάσεων, του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος, των επικουρικών ταμείων, των εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων του εργατικού κινήματος.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή.

Όλες και Όλοι στους δρόμους για την ανατροπή του επαίσχυντου μνημονίου και αποτροπή των νέων σκληρών μέτρων.